Tips til espresso og risretto kaffe
Skrevet i samarbejde med Renkaffe.dk
Jeg vil anbefale, at man laver kaffen frisk og bruger neutrale isterninger. Det skal lige siges, at hvis du fryser din kaffe ned, så tager det længere tid, at få kaffesmagen frem, da kaffen jo ikke kommer direkte i mælken, men skal tø op først. Den bedste smag kommer fra mine favorit økologiske kaffekapsler som også er komposterbare kaffekapsler. Det vil sige bionedbrydelige kaffekapsler som er uden aluminum og plastik, som bliver til kompost efter ca 12 uger.
Det er miljøvenlige kaffekapsler med økologisk kaffe og er fra renkaffe.dk. Renkaffe´s passer ligesom nespresso kaffekapsler til langt de fleste maskiner og fåes i, Crema, Ristretto kaffe og
Espresso kaffe, alle er med økologisk kaffe. Ofte finder du ikke kvalitets komposterbare kaffekapsler hvis du søger efter økologisk kaffe tilbud eller billige kaffekapsler. Vi har dog set flere genanvendelige kaffekapsler og genbrug kaffekaplser anvende disse sorter.
Billige kaffekapsler eller komposterbare kaffekapsler
Skrevet i samarbejde med Renkaffe.dk
Mange spørger sig selv om kold kaffe er sundt. Ja, det er sundt at drikke en kold kop kaffe, og tilføjelse af is til kaffe ændrer sandsynligvis ikke de bioaktive forbindelser. Fordi kold kaffe er mindre sur og bitter, er der mange der syntes, at den er mere velsmagende – og der er mindre behov for at maskere den sure smag ved at fylde den op med is, mælk, sirup, sukker og andre søde ting, der gør den til en stor kaloribombe.
Hvis du har mulighed for at købe økologisk kaffe undgår du at der er anvendt pestisider og sprøjtegift på kaffeplanterne. Men det bedste jeg kan anbefale er komposterbare kaffekapsler eller økologiske kaffekapsler. Disse miljøvenlige kaffekapsler er typiske fairtrade og uden pestisier eller genmodificeret.
Køb dine økologiske kaffekapsler på renkaffe.dk.
Deres gourmet kaffekapsler koster det samme som billige kaffekaplser.
Iskaffe med Ristretto kaffe
Skrevet i samarbejde med Renkaffe.dk
Lad os tage et dyk i historien om iskaffen og dens variationer. Over tid har denne drik spredt sig til hele verden, og forskellige mennesker har genfortolket den efter deres egne kulinariske traditioner. Ifølge en af de mest pålidelige teorier stammer den ‘originale iskaffe’ fra omkring 1840 fra Algeriet. ‘Mazagran’ var en drink lavet af kaffesirup, koldt vand og sukker. Dets navn er knyttet til legionen af franske soldater i Algeriet, der opfandt drikken. Da disse soldater vendte tilbage fra Afrika, tog de kaffeopskriften med sig og introducerede den på caféer i Frankrig.